Vrouwen die ruiken aan deze paddenstoel, krijgen spontaan een orgasme

Vrouwen die ruiken aan deze paddenstoel, krijgen spontaan een orgasme

Het klinkt bijna te ongeloofwaardig om voor waarheid aangenomen te kunnen worden, maar er bestaat dus een paddenstoel, de phallus impudicus, die ervoor zorgt dat vrouwen instant klaarkomen. 

De oranje paddenstoel werd ontdekt in 2001 en groeit in Hawaï. Onderzoekers hebben uitgevonden dat vrouwen slechts aan de zwamplant hoeven ruiken, om tot een intens hoogtepunt te komen. Je hoeft de paddenstoel dus niet op te eten en je wordt er niet high van.

Onderzoek

Het onderzoek werd verricht door wetenschappers John. C. Holliday (what’s in a name) en Noah Soule. Voor de proef zijn zestien vrouwen en tien mannen gevraagd aan de paddenstoel te ruiken.

Maar liefst zes vrouwen kregen direct een orgasme na de geur van de plant opgesnoven te hebben. De andere 10 vrouwen kregen last van hartkloppingen. En de mannen? Daar gebeurde niks mee. Geen orgasme, geen hartkloppingen, helemaal niets. Sterker nog, zij vonden de plant maar meuren.

Waar te vinden?

Ben jij een vrouw en wil je dit een keer ervaren? Volkomen begrijpelijk. Daarvoor moet je helaas wel helemaal naar Hawaï toe. Dat is echter bepaald geen straf, gezien de paradijselijke omgeving.

Mocht je je vliegticket geboekt hebben, ga dan bij aankomst op zoek naar zeshonderd tot duizend jaar oude lavastromen. De paddenstoel groeit namelijk alleen daar. Vraag anders een lokale reisleider om hulp. Wellicht dat je de plant dan niet eens meer nodig hebt 😉

Kritiek

Menno Boomsluiter van de Nederlandse Mycologische Vereniging gelooft niks van een zogenaamde ‘orgasmezwam’. Hij is van mening dat het helemaal niet mogelijk is.

“En als je de Latijnse naam phallus impudicus voor stinkzwam letterlijk vertaalt, krijg je ‘ondeugende penis’. Dat heeft de stinkzwam te danken aan zijn vorm.” De tropische gevonden zwam is volgens Boomsluiter waarschijnlijk ook te vinden in andere tropische gebieden.  Denk aan Indonesië, Zuid-Amerika, China. Hij acht de kans nihil dat de zwam alleen maar in Hawaï groeit.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven