(Video) Pure horror: Man legt afgesneden hoofd voor ingang rechtbank

Pure horror: Man legt afgesneden hoofd voor ingang rechtbank

In het West-Duitse Bonn heeft een 38-jarige man een afgesneden menselijk hoofd voor de hoofdingang van de lokale rechtbank neergelegd. Omstanders zagen het gruwelijke tafereel voor hun ogen gebeuren en alarmeerden de politie. Die heeft de dader aangehouden.

Het slachtoffer blijkt een dakloze man te zijn. De rest van zijn, in stukken gehakte, lichaam is aangetroffen in de buurt van de Rijn, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Camerabeelden

Duitse kranten maken melding van een ‘horrortafereel van ongekende omvang’. Bewakingscamera’s laten zien hoe het hoofd van het slachtoffer pontificaal voor de ingang van het gerechtsgebouw neerlegt. Het in stukken gehakte lichaam is een kilometer verderop teruggevonden.

Pure horror: Man legt afgesneden hoofd voor ingang rechtbank

De politie heeft nog niet vastgesteld wat er precies gebeurd is en gist momenteel naar de motieven voor het misdrijf. De politiewoordvoerder Robert Scholten zegt: ”Het lichaam zal in de loop van de dag door forensische experts onderzocht worden.”

Dader ook dakloze

De man die het hoofd heeft gedumpt, is volgens de politie ook dakloos. Hij wist de rechercheurs bovendien exact het in stukken gehakte stoffelijk overschot aan te wijzen. De man is overigens bekend bij politie en justitie. Hij heeft zich in het verleden onder andere schuldig gemaakt aan drugsovertredingen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven