Vandaag zomerse temperaturen tot 29 graden – morgen code geel afgekondigd

Het mooie weer is de afgelopen week in overvloed geweest, net als vandaag. Vandaag kunnen de temperaturen oplopen tot wel 29 graden. Toch lijkt het erop alsof het weer vanaf morgen wat onstuimig kan worden ondanks temperaturen die kunnen oplopen tot 27 graden.

Donderdag onweer

Zo wordt er door het KNMI gewaarschuwd dat het donderdag flink kan gaan onweren. Voor het oosten en noorden van Nederland is er zelfs code geel afgekondigd. In de tweede helft van de middag kan het weer omslaan. Tijdens deze buien worden er windstoten tot wel 60 km/u verwacht.

Ook kan er veel regen in een korte tijd vallen en kunnen er hagelstenen van 1 tot 2 centimeter uit de lucht komen. Vooral het verkeer kan hier hinder van ondervinden. Let op: Deze waarschuwingen gelden tussen 16:00 en 21:00 in de volgende provincies: Groningen, Drenthe, Overijssel, Limburg, Gelderland en Friesland.

Ben jij van plan om nog iets leuks te doen met het mooie weer? Laat het ons weten in de reacties, en vergeet deze weersverwachting niet te delen met al je vrienden en familie op Facebook.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven