Vrouw legt vast hoe oude man niet voor zijn medicatie kan betalen – tot vreemdeling in actie komt

Vrouw legt vast hoe oude man niet voor zijn medicatie kan betalen - tot vreemdeling in actie komt

Zo nu en dan komen we een verhaal tegen waarin echt geïnspireerd raken. Het zijn deze verhalen waar we voor leven.

In een wereld waarin het steeds populairder wordt om te oordelen of opmerkingen te maken zonder ergens vanaf te weten, is het belangrijk om te benadrukken dat ook goede dingen kunnen gebeuren. Er zijn nog steeds goede mensen, en hen een platform geven is wat we willen bereiken.

Een naamloze vrouw die een bericht heeft geplaatst over een bepaald incident dat ze bij de apotheker heeft gezien, komt voor de geest als we het hebben over medelevende mensen. Ze beschreef een ontroerende scène op sociale media en sindsdien verspreid het zich als een lopend vuurtje …

oude man bij apotheker

De vrouw zat bij de apotheker, toen ze een gesprek hoorde tussen de apotheker en een oude man om zijn medicatie te verzamelen.

Het bleek dat de man drie maanden medicatie wilde hebben, maar er was een probleem toen de apotheker hem vertelde dat het totaal $170 was. De oude man had het geld niet en moest kijken of hij überhaupt wel het geld had voor één maand.

oude man knuffelt vreemdeling

Dit is wanneer het verhaal pas echt interessant begint te worden. Een vrouw die dit toevallig te horen kreeg, bood de oude man aan om zijn medische benodigdheden te betalen, zodat hij niet zonder kwam te zitten.

Een simpele daad van naastenliefde heeft duizenden mensen online geraakt en de vrouw die er zelf getuige van was, zegt dat ze moest huilen.

Haar bericht luidt:

“OK, ik heb vandaag het meest verbazingwekkende gezien. Ik wachtte op mijn recept bij Walgreen, en ik merkte dat deze man zijn medicijnen oppikte. Hij vroeg hoeveel het kostte en werd nerveus over de prijs. Het totaal was $ 170 en de apotheker vroeg of hij liever alleen één maand zijn medicijnen wilde in plaats van drie.

“De dame naast me, liep naar hem toe en zegt: NEE, hij krijgt alle drie de maanden en de vrouw betaalde vervolgens zijn rekening. Ik liep daar weg met tranen in mijn ogen, wat een geweldige vrouw … ”

vrouw betaalt medicijnen van oude man

Het zijn verhalen als deze die echt een lach op onze gezichten toveren!

Als dit je hart heeft geraakt, deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven