17-jarige hond blijft loyaal bij meisje van 3 jaar dat al meer dan 15 uur alleen in het bos is

max de waakhond

De loyaliteit die honden hebben is een lust voor het oog, niet waar? We houden allemaal wel van een verhaal over een dierenheld en dit is misschien wel éen van de meest ontroerende verhalen die we ooit hebben gelezen. Max is een Australische hond en Max hielp op iemand die in nood was. Hij is goed bevriend met een klein meisje en toen ze verdwaald was, wilde hij haar geen problemen bezorgen.

hond helpt meisje in nood

Aurora besloot weg te lopen van het huis van oma, maar toen ze dat deed, was ze niet alleen. Max bleef aan haar zijde tijdens de hele rit, zelfs toen hun wandeling veranderde in een overnachting. Ze werd vermist verklaard in de middag en een eerste zoekopdracht toonde geen signaal van het vermiste kind. Uiteindelijk zou het gaan regenen.

De zoektocht begon opnieuw op zaterdagochtend en het was om 8:00 uur dat ze Aurora vonden terwijl ze door Max bewaakt werd.

Aurora’s grootmoeder, Leisa Bennett, hoorde Aurora zwakjes vanaf een bergtop ongeveer twee kilometer van het huis.

vermist meisje gevonden

Leisa (Aurora’s oma) zei dat het een emotionele reünie was met “veel tranen”.
“WANNEER IK HAAR HOORDE” GRANNIE “, WIST IK DAT zij het WAS,” ZEi ZE. “IK rende DE BERG OP … EN WANNEER IK DE TOP had bereikt, kwam max naar me toe en bracht hij me naar Aurora.”

Het is een wonder dat ze werden gevonden.

Verbazingwekkend genoeg was Aurora in goede staat. Ze had een paar kleine schaafwonden en snijwonden, maar dat is het.

17-jarige hond blijft loyaal bij meisje van 3 jaar dat al meer dan 15 uur alleen in het bos is

Haar familie laat weten Aurora’s veiligheid te danken te hebben aan. Het koude en regenachtige weer was waarschijnlijk niet leuk om door te zitten, maar ze zal op zijn minst een grappig verhaal hebben voor haar kleinkinderen. Wat Max betreft, we hopen dat hij veel traktaties en aaien heeft gekregen.

Dit is het soort van happy end dat een lach op onze gezichten tovert. Max kreeg een zeer belangrijk onderscheid als resultaat van de hulp die hij gaf en dit is een eer die welverdiend is. Max is misschien een oudere hond, maar hij heeft de wereld nog steeds veel te bieden. Hij zou het helemaal opnieuw doen als het moest, want dat is precies wat waakhonden doen!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven