Familie en vrienden maken zich grote zorgen om René van der Gijp

René van der Gijp heeft een goede band met Ruud Gullit. Zij waren beide jaren geleden topvoetballers bij PSV en het Nederlands elftal. Dit heeft er voor gezorgd dat ze goede vrienden zijn geworden.

Goede vrienden

Ze hebben samen het nodige meegemaakt. In het boek van René schreef hij dat hij ooit bij Ruud in Italië te gast was. Ruud zag toen een geest in zijn huis en vertelde dat tegen René. Toen Ruud met deze anekdote geconfronteerd werd zei hij dat daar niks van klopte. Hij had namelijk nog nooit in zijn leven een geest gezien.

Ruud was vorig jaar op de bruiloft van René dus van ruzie is er geen sprake. Hoe is de relatie nu tussen de twee? “René en ik zijn precies het tegenovergestelde van elkaar”, vertelde Ruud aan Weekblad Story. “We zijn tegenpolen en daarom hou ik ook van hem”, aldus Ruud.

“Ik denk dat als René meer was geweest zoals ik ben, hij meer uit zijn talent had kunnen halen dan hij nu heeft gedaan. Bij PSV heb ik een beetje over hem gewaakt als aanvoerder van het team. Hij had namelijk nogal wat aanvaringen met mensen. Dat bewonder ik ook in hem: zijn vrije geest. Maar ik weet ook hoe moeilijk hij het heeft.”, zegt Ruud.

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven