De roddelmolen draait overuren. Volgens geruchten zou de relatie tussen André en Sarah over zijn. En een naam die weer veel opduikt is die van Monique Westenberg.

Contact gezocht

Deze maand kwam naar buiten dat André wat afstand heeft genomen van Sarah. Maar dat is niet het enige. Monique lijkt weer terug te komen in de soap. De zanger en Monique schijnen weer contact met elkaar te hebben. Dit komt natuurlijk ook doordat ze samen een zoontje hebben.

Maar er zijn nu ook geruchten naar buiten gekomen dat Monique contact met Sarah heeft gezocht om te laten weten dat André nu echt zijn rust nodig heeft.

Het blijkt dat Monique de enige vrouw is die André in toom kan houden. Daarom is dit ook misschien een verstandige keuze. Het management liet eerder deze maand weten dat André kampt met een burn-out. Ook is het fijn voor André om deze tijd door te brengen met zijn zoontje.

Maar Sarah is niet zo blij met de bemoeienis van Monique. Rachel Hazes ziet André ook liever niet bij Monique. Hoe deze soap gaat aflopen is onduidelijk, maar we verwachten dat dit nog wel eventjes gaat duren!

BEKIJK OOK  Internet gaat los door toiletfoto Lil Kleine en Jaimie Vaes


Like it? Share with your friends!