Marc-Marie doet een bizarre onthulling: “Ik smeerde een week lang urine op mijn gezicht”

De meeste mensen kennen Marc Marie huijbregts wel. In de Vlaamse versie van De Slimste Mens heeft hij een nogal bizarre beautytip gedeeld..

Bizarre beautytip

In het programma zei hij dat hij een week lang ochtendurine op zijn gezicht heeft gesmeerd. Dit deed hij om een zachtere huid te krijgen. “Er kwamen de hele tijd vliegen op mij af”.

Tijdens het programma werden er verschillende schoonheids- en beautybehandelingen besproken. Cesar Casier vertelde over een ‘vampire facial’. Hij zei: “Ze nemen dan wat van je bloed en gaan dit centrifugeren. Vervolgens spuiten ze je witte bloedcellen opnieuw in je huid”

Het klinkt als een bizarre behandeling, maar schijnbaar doen redelijk veel beroemdheden dit. Een aantal jaar geleden zette Kim Kardashian deze behandeling op de kaart.

Maar Marc-Marie deed daar nog een schepje bovenop. Hij zei dat hij dagelijks ochtendurine op zijn gezicht smeerde. “Toen was dat echt een ding”, aldus Marc-Marie. Hij dacht dat hij daardoor een betere huid zou krijgen, maar dat bleek niet het geval te zijn.

Na een week was hij daarmee gestopt, want de urine had een bijkomend nadeel.. “Er kwamen de hele tijd vliegen op me af”.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven