Vreselijk: Douwe Bob mag kinderen niet meer zien

Douwe Bob is kapot van verdriet. De zanger ziet zijn twee dochtertjes Ziggy en Bobby Lou namelijk niet meer en dat doet hem veel verdriet, zo vertelt hij in een interview met Linda. ”Voor het eerst in mijn leven moet ik nu dus rekening houden met anderen.”

In december 2021 was het landelijk nieuws: Eerst werd Douwe’s dochtertje Bobby Lou geboren. Hij kreeg het meisje met ene Loes, een kunstenares.

Een paar dagen later kreeg hij nog een kind. Hij had een onbekende vrouw ook zwanger gemaakt en uit haar werd Ziggy geboren.

Om het feest compleet te maken, kreeg hij zes maanden later (in mei 2022) een zoontje met vrouw nummer drie: verloofde Anouk.

Vreselijk: Douwe Bob ziet kinderen niet meer

‘Kan niet alles vertellen’

Tot zijn grote verdriet ziet Douwe Bob zijn twee dochtertjes niet meer. Dat vertelt hij in gesprek met Hedy d’Ancona van Linda. Hij voegt daaraan toe dat hij best zou willen vertellen hoe dat komt, maar dat dat in ‘de huidige situatie’ helaas (nog) niet mogelijk is.

”Voor het eerst in mijn leven moet ik rekening houden met anderen. De moeders van mijn dochters willen niet in de media en dat respecteer ik. Ik heb nu dus te maken met drie vrouwen met verschillende achtergronden die allemaal andere ideeën hebben over het leven en de toekomst.’

”Daardoor zie ik mijn dochter minder dan mijn zoon. Of eigenlijk: ik zie mijn dochtertjes momenteel helemaal niet. En dat vind ik heel erg moeilijk.”

‘Obstakels’

Hoewel Douwe de schuld hiervan bij de vrouwen wil leggen, althans daar lijkt het op, geeft hij aan dat hij er zelf ook de hand in heeft.

”Ik vind het superbelangrijk dat ze allemaal opgroeien met een vader met wie ze een goede band hebben. Dus ik wil daar serieus werk van maken, alleen liggen er nog een aantal obstakels die we uit de weg moeten ruimen. Wat die obstakels dan precies zijn, wordt niet duidelijk.

Niemand kwetsen

In eerdere interviews gaf Douwe Bob al aan dat de situatie met de verschillende moeders erg gecompliceerd is. ”Alles wat ik zeg, ook in dit gesprek, is link. Ik wil niemand kwetsen, maar elk woord dat ik zeg kan verkeerd overkomen; is het niet bij de een, dan misschien bij de ander.”

Toen hij deze uitspraken deed zag hij zijn dochtertjes nog af en toe. Nu is de weg naar zijn kinderen dus volledig afgesneden, wat ontzettend tragisch is.

Niks meer op Instagram

Tot een paar maanden geleden postte hij regelmatig foto’s van de kleine Bobby Lou op Instagram. Hier is hij mee gestopt op het verzoek van Loes. ”Ze zei dat ze het niet fijn vond, omdat niet iedereen er even leuk op reageert.”

Douwe is bang dat hij door zijn relatie met Anouk, de andere moeders en kindjes tekortdoet. ”Het liefst zou ik met zijn allen gaan samenwonen in een boerderij in Griekenland. Maar dat kan niet.”

Scroll naar boven