17-jarige vocht jarenlang tegen een dakloos leven, tot hij werd geaccepteerd door 17 verschillende hogescholen

Er wordt vaak gezegd dat hard werken de meest betrouwbare bron van succes is. De 17-jarige Dylan Chidick bewijst zeker dat dit waar is. Dylan werd geboren in armoede en hij en zijn gezin hebben hun hele leven met dakloosheid geworsteld, maar dankzij zijn vastberadenheid en moed van moederskant staat alles op het punt om te veranderen.

Dylan was geboren in Trinidad en kwam op 7-jarige leeftijd naar de VS. Maar het was een zware strijd vanaf dat moment voor de familie Chidick, opgevoed door een alleenstaande moeder, Khadine Phillip. De jongere tweelingbroers van Dylan hebben ernstige hartaandoeningen en het hele gezin werd verschillende keren gedwongen dakloos te leven.

Maar de senior aan Henry Snyder High School in Jersey City (New Jersey) weigerde zijn omstandigheden te laten dicteren over zijn toekomst in het leven. Hij werkte ongelooflijk hard, werd klassenpresident en werd ingewijd in de eregemeenschap.

Hard werken

Ondanks ontelbare zorgen en tegenslagen, ploegde Dylan voort en ging iets van zichzelf maken. Hij concentreerde zich op zijn prestaties op school – en de inspanningen loonde zijn vruchten af.

De 17-jarige is nu aanvaard in niet minder dan 17 colleges, waardoor hij de eerste in zijn familie is die het hoger onderwijs volgt.

“Ik moet heel vastberaden zijn,” vertelde Dylan aan Cleveland 19. “Er zijn veel mensen geweest die zeiden:” Je gaat dit niet halen. “Ik krijg deze acceptatiebrieven en het verifieert wat ik heb gezegd: Dat ik het kan en zal het doen. ”

Een Moeders liefde

Achter elke succesvolle jonge man is een sterke moeder. Inderdaad, Dylan dankt zijn succes aan de moed van zijn moeder om naar voren te stappen en om hulp te vragen wanneer ze het het hardst nodig hadden. Zich bewust van de intelligentie en vastberadenheid van haar zoon, kwam moeder Khadine dapper naar voren en vroeg om hulp van Women Rising, een non-profitorganisatie die vrouwen in nood en hun gezinnen helpt.

“Ze zette zichzelf zo neer, dat maakte me vastbesloten om ons nooit meer in die situatie terug te laten keren,” zei Dylan.

De organisatie heeft geholpen het gezin op te zetten in permanente ondersteunende huisvesting – en voorzag Dylan van een veilige plek om te studeren terwijl hij wacht op zijn definitieve acceptatie brief.

Een mooie toekomst

De universiteit van Dylan is het College of New Jersey, waar hij politieke wetenschappen wil studeren. Nu ziet hij een mooie toekomst voor zicht met niet minder dan hoop en trots.

Wat een prachtig verhaal dat bewijst dat ons lot in onze handen ligt! Deel als je het ermee eens bent en wens Dylan veel succes in de toekomst.

Bron: Cleveland 19

Laat een reactie achter

Scroll naar boven