Vreselijk: 3 kinderen omgekomen bij ernstig auto-ongeluk

Breaking: Man steekt om zich heen in supermarkt

In Marokko heeft zich afgelopen woensdag een verschrikkelijke gebeurtenis afgespeeld. Bij een ernstig auto-ongeluk zijn drie kinderen, hun twee neven en een tante uit de Belgische stad Ans, dat vlakbij Luik ligt, om het leven gekomen.

Een van de slachtoffertjes was voetballer bij de Belgische voetbalclub RFC Luik. Het gaat om Youssef Boujamaoui, aldus nieuwssite SudInfo.

Ongeluk

De familie was op weg naar het ziekenhuis, nadat ’s middags een ander familielid was verdronken tijdens een tripje. De auto met daarin de drie jongste kinderen van het gezin Boujamaoui, bestuurd door een oom van de kinderen, raakte bij een ongeval betrokken.

De 13-jarige Youssef, zijn broertje Yassin (bijna 5) en hun 15-jarige zus Ibtissam kwamen daarbij om het leven, evenals twee neven van het gezin. Een tante die bij hen in de wagen zat overleed vrijdag in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Huilend achter het stuur

Er zouden geen andere auto’s bij het ongeval zijn betrokken. Volgens SudInfo zat de bestuurder van de auto, de oom dus, in tranen achter het stuur vanwege de verdrinkingsdood van de neef. Het vermoeden bestaat dat de man onwel werd en de macht over de auto is verloren.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven