Lena geeft haar man vijf keer per dag borstvoeding: ”Zorgt voor sterke band”

Lena geeft haar man vijf keer per dag borstvoeding: ''Zorgt voor sterke band''

Uhm ja. In het kader van bizarre koppeltjes hobbies of een of andere fetisj hebben we weer een pareltje voor je. Dit keer gaat het om milkmummy Lena uit het Verenigd Koninkrijk. Zij geeft haar vriend Shawn graag borstvoeding.

De twee komen aan bod in de documentaire Breastfeeding My Boyfriend. Zoals de titel doet vermoeden, gaat de film over vrouwen die hun vriendjes/mannen borstvoeding geven.

In de docu krijg je een schitterende blik in het opmerkelijke leven van Lana en Shawn. Het koppeltje laat dan ook graag zien hoe de romantische melksessies precies in zijn werk gaan. Volgens Lana zorgt borstvoeding voor volwassenen voor ”een sterke band”. Bovendien, zo zegt ze: ”Je wisselt niet alleen melk uit, maar geeft ook energie door aan de ander.

Vijf keer per dag

Wie denkt Lena en Shawn ‘erg’ zijn, staat pas echt versteld van de Amerikanen Tip en Button. Tip laat Button maar liefst vijf! keer per dag aan haar borst lurken. Ze laten het ook nog zien, maar dat is voor sommige kijkers weer net iets te veel van het goede.

OnlyFans

Borstvoeding voor volwassenen is niet alledaags. Maar wat jij er ook van vindt, er wordt lekker doorgemelkt. Naast het hele fetisj-gebeuren heeft dat nog een hele andere belangrijke reden: er wordt grof geld mee verdiend. Een Engelse Milk Mummy verdient met haar melkvideootjes een slordige 35.500 euro per maand via het platform OnlyFans. Tjsa, waarom zou je dat dan niet doen?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven