Video: 7 agenten en groep boa’s pakken gezin hard aan omdat ze geen mondkapje dragen

Een aantal agenten en boa’s hebben een gezin hard moeten aanpakken omdat ze weigerden een mondkapje te dragen en het ook niet eens in overweging namen om het toch wel te doen.

Het gezin was zich hevig aan het verzetten wat zorgde voor ook fysieke handelingen van de agenten en boa’s waarbij de vader de meeste weerstand bood.

Op de achtergrond hoor je mensen schreeuwen: “Dit is Nederland, Dit is Nederland” waarbij een man ook zegt “Dit is een politiestaat”.

De man werd op de grond gelegd en is aangehouden omdat hij zich heftig aan het verzetten was. Nadat hij op de grond lag lukte het hem weer om op te staan waarbij hij zich weder heftig aan het verzetten was. Het onderstaande filmpje duurt zo’n 3 minuten en er hebben flink wat agenten moeten bijspringen.

Getuigen

Iemand op de Facebookpagina van LosLocos8.nl zei dat ze bij het incident aanwezig was en dit was haar ervaring:

“Ik was in het dorp deze mensen deden niks maar dan ook niks verkeerd gaven alleen een flyer en er waren een paar mensen die het nodig vonden de politie te bellen omdat ze samen liepen met meer dan het toegestane . kom op zeg een paar maanden geleden voor de corona gezeik deed niemand moeilijk maar nu echt waar gaar het heen. leef en laat leven dit sloeg echt nergens op . prima iemand zich een mondmasker op laat doen. prima dat deze mensen het niet willen en willen demonstreren . lekker laten leven. en waarom dat allemaal vanwege een wel of niet dragen laat iedereen lekker in zijn eigen waarde.”

Heftige discussie

De video heeft voor veel ophef gezorgd waaruit ontzettend veel reacties zijn ontstaan. Iemand die tegen deze actie is (ook op de pagina van LosLocos8.nl) zegt:

“Wat voor een paar maanden geleden nog volkomen normaal was, is nu een crime…. en dat voor een griepje, en ongefundeerde maatregelen.

Ik hoop, dat als duidelijk wordt dat het een grote leugen is, dat de voorstanders levenslang veroordeeld worden tot dragen van een mondvod.

En als ze het mondvodje afdoen, of samen met familie of vrienden “samenscholen” ze nog harder worden aangepakt. Want dat is wat ze willen!

Dat Politie hier aan meewerkt, is sowieso een schande omdat het maatregelen zijn die tegen de grondwet indruisen en maar half dit, half dat zijn.”

Terwijl iemand anders zegt:

“Ja tis rot maar dat zijn nu de regels ben er ook niet blij mee maar het moet en wie niet luisteren wil moet dan maar voelen sorry”

Ook iemand die ertegen was zei:

“Gewoon doen wat er word gevraagd wat is daar nu zo moeilijk aan en als je geen mondkapjes wil dragen niet in winkels komen lekker thuis blijven”

Zie hieronder de beelden:

Wat vind jij van deze actie? Terecht of juist niet? Laat het hieronder in de reacties weten want ook jouw mening is erg belangrijk.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven