Verschrikkelijk: Moeder (27) overlijdt kort na geboorte van zoontje aan Corona

De moeder van Marrisha Kindred Jenkins doet haar aangrijpende verhaal van haar overleden dochter. Haar dochter overleed op 27-jarige leeftijd aan corona. Vlak daarvoor was ze bevallen van haar zoontje..

Overleden na geboorte

De moeder roept zwangere vrouwen op om zich te laten vaccineren. Haar eigen dochter is na de geboorte van haar zoontje overleden aan corona. Marrisha was zo’n 33 weken zwanger toen ze merkte dat ze corona had. Een paar dagen later kreeg ze weeën, een paar weken te vroeg.

Na de geboorte kon de moeder haar kind nog niet vasthouden omdat ze besmet was met het virus. Ondanks dat ze nog niet helemaal genezen was, kon ze enkele dagen later het ziekenhuis verlaten. Maar al snel begon ze last te krijgen van kortademigheid.

Haar symptomen werden steeds erger, toen haar man onderweg was met haar naar het ziekenhuis stopte ze ineens met ademen. Dit was echter te laat, toen ze aankwamen in het ziekenhuis had ze een zuurstoftekort opgelopen. Daarna is ze overleden..

De moeder roept nu andere vrouwen op om zich te laten vaccineren. Als ze was gevaccineerd had ze misschien geen corona gekregen. “Mijn boodschap is alsjeblieft, alsjeblieft, laat je alsjeblieft vaccineren. Voor mij is het belangrijk dat je het voor jou en je baby doet.”, aldus de moeder.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven