Geschokte kijkers door niet-werkend en rokend stel ‘Vier handen op één buik’

Het is niet voor het eerst dat het programma ‘Vier handen op één buik’ voor gemixte reacties zorgt. Toch is het mooi om te zien hoe een jong stel geholpen kan worden. Maar soms laten ze situaties zien waar veel mensen van schrikken.

Laatste aflevering

Vaak leven de kinderen in armoede of is de thuissituatie niet optimaal voor een kind. Ook gaat het om jonge moeders, dus er komt veel op ze af. Deze aflevering is geen uitzondering en zorgt voor gemixte reacties. In deze aflevering helpen Airen mylene en Taeke Taekema het stel. De twee hadden elkaar online ontmoet. Toen Anne en Angelo hadden afgesproken was het meteen raak, Anne was de pil vergeten..

Er was volgens het stel geen geld om de pil te halen en Angelo had ook geen rubbertjes. Dit zorgde ervoor dat Anne zwanger werd.

Beide kunnen niet werken, de reden hiervoor is dat dan de moeder haar uitkering verliest.. Ze hebben ook geen geld voor anticonceptie dus de kans is groot dat er in de toekomst nog meer kindjes zullen komen. Voor roken is er wel geld over. Angelo rookt zo’n pakje per dag en Anne heeft rond de middag haar pakje al op. Een pakje kost ongeveer €8,20 dus reken maar uit wat het stel per dag kwijt is..

Ze willen graag stoppen, maar dat is nog niet zo makkelijk volgens het stel.

Bekijk hieronder enkele reacties op Twitter:

https://twitter.com/MissxRomy/status/1450530674230837255?s=20

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven