Zien: Het lijkt erop dat Monique Westenberg weer aan het daten geslagen is

Het ziet er naar uit dat Monique Westenberg weer tijd heeft voor een nieuwe liefde. Tijdens haar vakantie op Bonaire zou ze een leuke man hebben ontmoet. Tijdens een feestje trokken ze naar elkaar toe. 

Met vriendinnen naar Bonaire

Een van de vriendinnen van Monique was vijftig jaar geworden. Dat moest natuurlijk gevierd worden. Met zo’n zestien vriendinnen gingen ze naar Bonaire om dit groots te vieren. Monique deelde verschillende beelden van het feestje op haar Instagram. Op die beelden is te zien dat ze een leuke klik heeft met de DJ. Ze ging wat dichterbij hem staan en tagt hem zelfs in het bericht.

Het blijkt nu dat Monique ook na het feestje een leuke klik heeft met de DJ. Ze zou hem na het feestje namelijk ook nog hebben gesproken/gezien. Insiders zeggen tegen het Instagramaccount RealityFBI dat Monique ervandoor is gegaan met de DJ.

Tijdens het feestje plaatste de DJ een foto op zijn instagram dat hij ‘in heaven’ was. Is dit een kleine hint? Benieuwd hoe de DJ eruit ziet? Bekijk dan onderstaande Instagram foto’s:

Laat een reactie achter

Scroll naar boven