Todd had zijn twee meiden een afscheidsbrief geschreven in het geval van zijn dood.

“Ik waak nu over jullie”

Hij goot zijn hart in beide letters uit, maar hij verwoorde zichzelf om hen allebei kracht te geven nadat hij overleden was.

In zijn brief aan Emma stond het volgende:

Beste Emma:

Nou, als je dit leest, denk ik dat ik het niet heb gehaald en daarom kon ik je niet opnieuw herinneren aan hoeveel ik van je hou.

Ik hou zoveel van je schat en ik zal altijd van je houden. Hoewel ik er misschien op dit moment niet ben, ben je gerustgesteld over het feit dat ik nu over je waak.

Ik ben niet weg en ik zal altijd bij je zijn. Ik weet dat deze tijd moeilijk voor je moet zijn, maar ik weet ook hoe sterk je bent.

Vergeet nooit dat God wist wat het beste voor is. Neem daar troost in. Dit gebeurde met een reden. Hoewel je het nu misschien niet gelooft, zul je dit op een dag wel doen.

Ik wil dat je weet hoe belangrijk je voor mij bent. Ik kon niet om een ​​meer zorgzame, mooie en liefhebbende vrouw vragen. De herinneringen die we de afgelopen jaren hebben gedeeld, zijn de beste van mijn leven geweest. Hoewel het misschien leek alsof mijn leven was afgekapt, leefde ik een leven waarvan de meesten alleen maar kunnen dromen. Ik ben met de perfecte vrouw getrouwd. Ik heb een mooie dochter die me elke dag verbaasde.

Ik had zelfs twee geweldige honden – althans een lange tijd. Ik kon nergens om vragen. Als je je verdrietig voelt, denk dan terug aan de herinneringen die we hebben gedeeld. Kijk naar onze dochter en hoe mooi ze is.

Wees sterk voor haar. Herinner haar aan haar vader en vertel haar dat ik meer van haar hield dan van iets in de wereld. Haar geboorte was de beste dag van mijn leven en zij was het beste wat me ooit was overkomen. Haar lach vertegenwoordigt alles wat goed en mooi is in deze wereld.

Vertel haar dat papa nu in de hemel is en over haar waakt en haar beschermt, elke minuut van elke dag. Ik hou van je Emma. Maar wees niet bang om te doen wat je moet doen om gelukkig te zijn. Het is zo belangrijk dat je geluk blijft vinden in je leven. Hoewel je misschien denkt dat dit op dit moment onmogelijk is, heb vertrouwen.

Er komen veel betere tijden aan. Kiley en jij hebben een fantastisch leven voor je en ik ben zo blij dat ik er iets over heb verteld.

Ik hou van jou.
Je liefhebbende echtgenoot,
Todd

Wat een prachtige brief aan Emma! Maar wacht maar tot jij leest wat hij aan zijn dochter Kiley schreef! Ik had een brok in mijn keel tijden het lezen! Bekijk zijn brief aan Kiley op de volgende pagina!

Wat vind jij? Reageer hieronder