Kist met kleine gaten lag een week lang op de luchthaven tot iemand gehuil van binnen hoorde

kist met gaten achterlaten op vliegveld

Wanneer we door luchthavens reizen, zijn er een paar regels die moeten worden opgevolgd. Om te beginnen weten we allemaal hoe belangrijk het is om onze flessen water te dumpen voordat we door de beveiliging gaan en natuurlijk kunnen tassen niet onbeheerd worden achtergelaten. Een onbeheerde tas is een enorme bedreiging voor de veiligheid en hetzelfde geldt voor onbeheerde pakketten.

Dit is het verhaal van een speciale kist die op een luchthaven in het buitenland werd gevonden. De kist was een week lang op een luchthaven in Beiroet achtergelaten. De minuscule kist zat vol luchtgaten en niemand wilde erbij komen. Waarom zou iemand zo’n risico nemen? Tegen de tijd dat de kist eindelijk werd geopend, waren de autoriteiten verbluft om te ontdekken dat er levende wezens binnenin waren.

tijgers in kist achtergelaten

De kist was gevuld met tijger welpjes die naar een Syrische dierentuin werden gesmokkeld. De arme welpen waren achtergelaten om voor zichzelf te zorgen. De smokkelaars die verantwoordelijk zijn voor de tijger welpjes waren waarschijnlijk bang voor de autoriteiten. De tijgerwelpen hadden geen voedsel of water terwijl ze in de kist zaten.

tijgers

Gelukkig werden ze gered van dit gruwelijke lot en krijgen ze nu een tweede kans. Hun poten waren rood, omdat ze zeven dagen lang moesten staan. Ze hebben veel hulp gekregen om te kunnen overleven. Daarom is het een slecht idee om wilde dieren als deze uit de natuur te halen.

De welpen moesten ook in hun eigen afval staan ​​terwijl ze in de kist vastzaten. Deze monsterlijke smokkelaars hebben misschien gedacht dat ze de welpen een plezier deden met de luchtgaten, maar dit is niet voldoende. De eigenaren dachten zelfs dat ze konden vechten voor hun recht om de katten terug te krijgen toen ze eenmaal in beslag waren genomen!

Er is serieus lef voor nodig om zoiets te eisen. Animals Lebanon zorgde in de tussentijd voor de welpen en ze weigerden dat de welpen teruggingen naar hun wrede eigenaren die verantwoordelijk waren voor deze belachelijke situatie!

Dit is geweldig nieuws en we zijn blij om te ontdekken dat iemand bereid was om te doen wat goed was. Deze welpen blijven onder de hoede van de juiste autoriteiten. Geef dit verhaal alstublieft door aan je vrienden en geliefden om mensen bewust te maken van de gevaren van exotische dierenhandel!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven