Soldaat werd vermoord in Afghanistan, na zijn begrafenis vinden ze een brief dat hij verborgen hield

In 2010 werd Todd Weaver vermoord door een IED tijdens zijn tweede uitzending naar Afghanistan. Hij was pas 26 jaar oud en liet zijn vrouw Emma en dochter Kiley achter, die te jong was om haar liefhebbende vader te herinneren.

Dit verhaal geeft me nog steeds rillingen en sinds zijn dood is de dappere soldaat met trots geëerd. Een verbazingwekkend voorbeeld hiervan is wat hij heeft achtergelaten voor zijn vrouw en het meisje in het geval van zijn overlijden.

Emma had geen idee; twee dagen na de begrafenis van Todd opende ze zijn laptop en zag iets op zijn bureaublad dat haar sprakeloos liet. Toen Emma, ​​uit Hampton (Virginia) het hartverscheurende nieuws hoorde dat haar echtgenoot / de vader van haar dochter was gestorven bij een explosie in Afghanistan, moest het harde besef nog komen dat ze nooit afscheid kon nemen.

Todd wist dat dit een risico was die hij liep tijdens zijn uitzending naar Afghanistan. Dus hij besloot iets achter te laten, mocht dit ooit gebeuren. Zijn vrouw zou er echter pas dagen na zijn begrafenis achter komen.

Het lichaam van Todd werd naar huis gevlogen waar een herdenking werd gehouden zodat vrienden en familie hun respect konden betuigen en in plaats van bloemen werd er gevraagd om een bijdrage te leveren aan het Children of Fallen Soldiers Relief Fund. Samen met de resten van haar man ontving Emma de laptop van haar man, die hij tijdens zijn uitzending had gebruikt.

Twee dagen nadat Todd was begraven, opende Emma de laptop die hij in Afghanistan gebruikte en ze kon niet geloven wat ze zag. Er waren twee Word-documenten op het bureaublad van de laptop. De ene heette ‘Beste Emma’, de andere ‘Beste Kiley’. Lees wat er in deze documenten stonden op de volgende pagina!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven