Seks op eerste date is ‘belangrijk als je een serieuze relatie wilt’

Als je een serieuze relatie wilt, is seks op de eerste date cruciaal, volgens nieuw onderzoek. Meer dan één derde van de mannen vond liefde na het slapen met hun partner op de eerste date en 56% van de vrouwen heeft na de eerste date seks gehad met hun partner, benadrukt de studie.

Het heeft geleid tot een goede relatie voor 36 procent van de vrouwen en 34 procent van de mannen, zegt IllicitEncounters.com, maar vrouwen zijn iets meer op hun hoede dan mannen.

Eén op de zes vrouwen (17%) zei dat ze minder aan iemand zouden denken als ze na de eerste avond seks hadden, vergeleken met 11% van de mannen.

Meer dan 2000 mensen werden gevraagd voor het onderzoek.

Daarvan had 64% van de vrouwen en 62% van de mannen op de eerste date seks met iemand willen hebben, maar ze hadden zich gedeisd gehouden omdat het ’te vroeg’ was.

Veel meer vrouwen (40%) hebben spijt gehad dat ze rechtstreeks in bed zijn gesprongen, dan mannen (27%).

llicitEncounters.com woordvoerster Jessica Leoni zei: “De boodschap is dat als je seks wilt hebben op een eerste date, doe het dan!

“Online daten versneld de manier waarop we daten en dit heeft ertoe geleid dat stelletjes veel sneller seks op eerste dates hebben. We laten het ouderwetse gedrag achter waar mensen worden beoordeeld op hun seksuele gedrag.”

Uit de enquête van de website bleek ook dat de meeste vrouwen (82%) en 73% van de mannen zenuwen hebben wanneer ze seks hebben met een nieuwe partner. De grootste onzekerheid voor mannen zijn hun seksuele prestaties.

Wat vind jij hiervan? Ben jij hier ook een voorstander van? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Mirror

Laat een reactie achter

Scroll naar boven