“De 9 belangrijkste dingen die ik heb geleerd sinds ik mijn zoon verloor”

"De 9 belangrijkste dingen die ik heb geleerd sinds ik mijn zoon verloor"

Soms raken we zo verstrikt in het leven en onze klusjes of werk, dat we vergeten dat het de simpele dingen zijn die er toe doen – herinneringen maken.

Het verliezen van een kind is de ergste angst wat elke ouder kan overkomen. Het moet ondenkbaar zijn voor degenen onder ons die nog steeds hun kinderen hebben.

Vader Richard Pringle ging door deze onvoorstelbare gebeurtenis toen zijn zoon, Hughie, vorige zomer overleed na een hersenbloeding.

Nu heeft de rouwende ouder een lijst met de 10 belangrijkste lessen die hij heeft geleerd door deze hartverscheurende tragedie. Het is een lijst die alle ouders regelmatig moeten lezen om ons eraan te herinneren hoe waardevol het leven is en hoe gezegend we zijn om onze kinderen bij ons te hebben.
 
Little Hughie, was pas 3 toen hij stierf; hij had een hersenaandoening maar deed het goed op het moment van zijn overlijden. “Er was maar 5% kans op een bloeding, maar helaas gebeurde dat vorig jaar met 5% en hij overleefde het niet,” legde Richard uit, zoals gerapporteerd aan The Mirror.

Een jaar na zijn dood deelde Richard uit Hastings in het Verenigd Koninkrijk een lijst met de belangrijkste dingen die hij leerde. Het is een lijst die iedereen zou moeten lezen, het is een herinnering om onze geliefden niet als vanzelfsprekend te beschouwen.

De lijst is viraal gegaan, het heeft het hart van velen geraakt. Dit zijn Richard’s belangrijke levenslessen.

Man deelt laatste foto's met zoon

1. “Je kunt nooit te veel kussen en liefhebben. ”

2. “Je hebt altijd tijd. Stop met wat je doet en speel, ook al is het maar voor een minuutje. Niets is zo belangrijk dat het niet kan wachten. ”

3. “Neem zoveel foto’s en neem zoveel video’s op als mogelijk is. Op een dag is dat misschien alles wat je hebt. ‘

4. “Geen geld uitgeven, tijd doorbrengen. Denk je dat wat je uitgeeft er toe doet? Dat doet het niet. Wat je doet is belangrijk. Spring in plassen, maak wandelingen. Zwem in zee, bouw een kamp en heb plezier. Dat is alles wat ze willen. Ik kan me niet herinneren wat we voor Hughie hebben gekocht. Ik kan me alleen herinneren wat we hebben gedaan. ‘

5. “Zing samen liedjes. Mijn gelukkigste herinneringen zijn dat Hughie op mijn schouders zit of naast me zit in de auto en onze favoriete liedjes zingt. Herinneringen worden gemaakt met muziek. ”

6. “Koester de eenvoudigste dingen. Nachttijden, bedtijden, verhalen lezen. Diners samen. Luie zondagen. Koester de eenvoudigste tijden. Ze zijn wat ik het meest mis. Laat die speciale tijden je niet onopgemerkt voorbijgaan “.

7. “Kus altijd degenen die je lief hebt vaarwel en als je het vergeet. Ga terug en kus ze. Je weet maar nooit of het de laatste keer is dat je de kans krijgt. ‘

8. “Maak saaie dingen leuk. Winkelen, autoritten, wandelen naar de winkels. Wees gek, vertel moppen, lach, lach en geniet van jezelf. Het zijn alleen maar klusjes als je ze zo behandelt. Het leven is te kort om geen plezier te hebben. ‘

9. “Houd een dagboek bij. Noteer alles wat je kleintjes doen dat jouw wereld verlicht. De grappige dingen die ze zeggen, de schattige dingen die ze doen. We zijn dit pas begonnen nadat we Hughie verloren hadden. We wilden alles onthouden.”

Ik kan dit niet lezen zonder emotioneel te worden. Het is hartverscheurend wat deze familie heeft moeten doorstaan ​​en onze harten gaan naar hen uit.

Het leven is gek en deze 9 punten zijn iets waar we allemaal van kunnen leren. Het is gemakkelijk om de mensen om ons heen voor lief te nemen, maar samen tijd doorbrengen en het maken van goede herinneringen zijn zo belangrijk, omdat je nooit weet wanneer het te laat is.

Deel dit alsjeblieft zodat meer mensen deze belangrijke lijst kunnen zien.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven