Zoon grijpt hand van moeder als hun favoriete liedje komt – nu gaat hun dans viraal

De meeste van ons hebben problemen om op tijd te gaan slapen, maar hoe we hiermee omgaan is heel belangrijk. Sommige mensen gaan lezen, sommigen luisteren naar muziek en anderen gebruiken medicijnen om in slaap te komen (wat erg slecht is).

Maar één moeder en zoon hebben een véél betere manier om hun slapeloosheid de baas te zijn en maken er miljoenen mensen gelukkig mee. Lance danst al met zijn moeder Lucy vanaf het moment dat hij kon lopen en ze heeft duidelijk haar liefde voor muziek en dansvaardigheden doorgegeven aan Lance.

Dus wanneer Lucy klaagt dat hij op een avond niet moe is, weet Lance precies wat hij moet doen voor een goede nachtrust. Meghan Trainor’s “Dear Husband” begint te spelen en Lance (nu een man met twee kinderen) vraagt zijn moeder haar hand en ze beginnen te dansen. De twee voeren enkele geweldige dansbewegingen uit, terwijl Lance’s dochter toekijkt en een ander familielid alles filmt!

Ze hebben niet alleen geweldige bewegingen, maar hun gezichtsuitdrukkingen zijn ook zo leuk op zichzelf! Halverwege het nummer draait Lucy zich naar de camera en zegt dat dit is wat er gebeurt als mensen niet in Louisiana kunnen slapen.

Binnen enkele minuten na het plaatsen van hun video op social media, werd het miljoenen keren bekeken en gedeeld door duizenden mensen die er gewoon van hielden hoe deze twee samen aan het dansen waren. Het is duidelijk hoe blij Lucy is om met haar zoon te dansen en Lance is maar al te graag bereid om dat te doen.

Bekijk dit geweldige moment tussen moeder en zoon hieronder:

Can

Wat een prachtige beelden! Vind je niet? Deel deze leuke video met je familie en vrienden en help deze dans te verspreiden!

Bron: Youtube

Laat een reactie achter

Scroll naar boven