Ryanair stunt: spotgoedkoop op en neer naar populaire badplaats

Ryanair stunt deals

Overweeg je een betaalbare reis voor de zomerdrukte losbarst? Ryanair biedt mogelijk precies wat je nodig hebt. De vliegmaatschappij staat in heel Europa bekend om haar betaalbare commerciële vluchten waar elke dag duizenden reizigers gebruik van maken.

Superdeal RyanAir

Momenteel biedt RyanAir vluchten aan voor €30, en wat nog interessanter is, is dat deze vluchten naar een gebied gaan in de buurt van een pretpark dat wordt beschouwd als ‘beter dan Disneyland’. Het bekende pretpark ligt in het noordoosten van Spanje in het vakantieoord Salou, niet ver van Barcelona.

PortAventura World, vlakbij de kust, geeft je de kans om na het avontuur van enkele achtbanen te relaxen met een cocktail. Het park heeft onder andere de Shambhala, ooit een van de hoogste attracties van Europa, met een hoogte van 76 meter en een vrije val van 78 meter.

Klein, maar fijn

Hoewel dit pretpark slechts een derde van het aantal bezoekers van Disneyland Parijs trekt, staat het niet bekend om haar lange wachttijden. Klinkt zeker te mooi om waar te zijn? Het zou best kunnen dat je nu al op zoek bent naar vluchten. Een keertje iets anders dan de Efteling.

Vluchten naar de luchthaven van Reus vertrekken vanuit diverse luchthavens. Zo vlieg je vanaf Brussel al voor €30 naar de badplaats. Ben je op zoek naar een luchthaven iets dichter bij huis? Dan vlieg je vanaf Eindhoven Airport voor €50 retour.  Dit is exclusief tickets voor het pretpark. De totaalprijs zal daarom iets hoger uitvallen.

PortAventura World, Spain | Theme Parks in 5 Minutes

Tenzij je van plan bent om in Spanje te blijven, natuurlijk! Of je bent op zoek naar een nóg goedkoper ticket. Die zijn er ook. Zo wordt er op 10 april een vlucht vanuit het Britse Birminghan aangeboden voor maar €18,-. Daarnaast zijn er deze maand ook vluchten voor €18 beschikbaar vanuit East Midlands Airport en Manchester.

Ga jij gebruik maken van deze deal van Ryanair? Laat het ons vooral weten in de reacties op Facebook!

Scroll naar boven