Ruzie binnen familie hazes: “André klaar met Rachel”

Laatste paar dagen zijn er verschillende geruchten binnen gekomen die gaan over een ruzie tussen André en Rachel Hazes. Uit het verleden weten we dat Rachel het niet met iedereen goed kan vinden. Zo zijn er ook meerdere ruzies geweest tussen Monique en zelfs met haar dochter Roxeanne.

Ruzie in de familie?

Maar we hebben nog niet gehoord dat er ruzie was tussen André en Rachel, tot voor kort. Yvonne Coldeweijer had daar namelijk iets over te zeggen:

André bevindt zich in een loyaliteitsdilemma. Enerzijds wil hij het allerliefste Moon terug. Maar zij geeft aan dat Rachel er bij haar nooit meer in komt. Anderzijds heeft hij een goede band met zijn moeder, die er niet achter staat dat hij terug wil naar Moon. Zij wil er alles aan doen om dit tegen te houden.

Ook heeft het juice-kanaal ‘Reality FBI’ gehoord dat er een flinke ruzie is tussen André en Rachel. André zou zelfs met zijn nieuwe vriendin zijn vertrokken naar Malaga. Het kanaal laat het volgende weten:

“Tussen André en Rachel zou er vorige week een ruzie zijn ontstaan. Waar die ruzie over gaat is vooralsnog onduidelijk, maar hij schijnt met mot te zijn vertrokken naar Spanje. Sindsdien staat André’s auto voor de deur bij de ouders van Anne Rose!.

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven