MAFS-Danny heeft een vervolg date gehad met Martien Meiland? Dit zegt hij erover

In het programma Married at First Sight kon Danny bij Rein zijn geluk niet vinden. Een toekomst tussen de twee heren zat er niet in echter heeft Danny wel een leuk contact overgehouden aan het programma.

Nieuwe date?

Martien Meiland (59) is namelijk een grote fan van Married At First Sight en dus spraken de heren af op een terras. “We moesten met dit weer een overdekt terras vinden, dat was nog best lastig”, zegt Danny tegen Shownieuws. “Martien had mij een berichtje gestuurd tijdens het programma Married At First Sight. Hij vroeg hoe ik met de media-aandacht om ging.”

Vorig jaar had MAFS-Danny dus een gezellige date met Martien Meiland. Dit liet hij weten tijdens een interview met de Telegraaf. Hij heeft het ook gehad over een mogelijke vervolgafspraak.

Ze hebben een tijdje geleden een leuke middag gehad. Danny zegt: “Ontzettend gezellig geborreld, een glas wijn gehad…” Er was zeker sprake van een klik. Danny was zelfs op de verjaardag van Martien dit jaar. Daar is ook een foto van, deze is te zien op onderstaande foto.

Er is zeker nog een kans dat ze op een tweede date gaan. “We appen! Ik heb vernomen dat hij graag nog een keer wil lunchen. Ik zie dat graag gebeuren.”, aldus Danny.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dan (@dannyroex)

Laat een reactie achter

Scroll naar boven