Heeft Monique Westenberg heeft een nieuwe vriend! André is ingeruild voor deze bekende DJ

We kunnen wel stellen dat Monique Westenberg een zwaar jaar achter de rug heeft. Vooral op liefdesvlak was het een bewogen jaar. André Hazes heeft verschillende relaties gehad, en is zelfs nog een keer terug gegaan naar Monique.

Nieuwe liefde

Maar hij was niet heel lang terug bij Monique. Al snel had hij een relatie met Sarah van Soelen. Toen was het weer verleden tijd met Monique. Veel fans hoopte op een hereniging meer deze bleef uit. Eind 2021 leek het erop dat de relatie van Sarah en André ook voorbij was.

Er gaan nu veel berichten rond dat André al weer een nieuwe vriendin heeft: Anne Rose. Het lijkt er dan ook niet op dat hij weer terug komt bij Sarah.

Monique heeft teruggeblikt op een veelbewogen jaar. Dit deed ze op haar Instagram: “Dit jaar is voor mij voorbij gegaan op de automatische piloot. In overlevingsmodus. Ik heb veel geleerd over mezelf en mensen om mij heen en al mijn kracht gehaald uit onze heerlijke zoon!”

Het lijkt er nu op dat Monique ook iemand nieuws heeft gevonden. Ze heeft namelijk verschillende subtiele hints op Instagram geplaatst.

in haar verhaal is namelijk ene DJ Billy The Kit te zien, ofwel Joost Seilberger. Hij is 41 jaar en heeft het ook aardig voor elkaar. Hieronder de foto:

Laat een reactie achter

Scroll naar boven