Café-eigenaar maakt slechte Google reviews kapot: “Doorgesnoven idi*ot!”

Restaurant Café eigenaar

Omgaan met kritiek is echt een vak apart, zoals maar weer eens bewezen wordt. Vooral als restauranteigenaar moet je vaak op je tandvlees bijten. De klant is tenslotte koning. Toch zijn er altijd momenten dat je van je af wil bijten. En dat is precies wat er gebeurt met Eetcafé De Baron in Utrecht. Wees voorbereid op buikpijn van het lachen.

Café-eigenaar van Eetcafé de Baron

Het Utrechtse Eetcafé De Baron laat niet over zich heen lopen. Een negatieve beoordeling? Bereid je dan maar voor op een reactie, en hard ook. Inmiddels heeft Eigenaar Bas van Heezik een hele hoop aandacht gekregen, in positieve en negatieve zin. Want waar veel mensen zijn manier van handelen shockerend vinden, zorgt het ook voor veel gelach.

Ze lijken in elk geval geen gebrek aan inspiratie te hebben voor hun antwoorden op de beoordelingen; ze lijken onvermoeibaar. Dit deed ons erg denken aan Karen’s Diner, waar het concept is dat onbeleefd behandeld wordt – alleen denken de klanten hier te kunnen rekenen op fatsoenlijke service.

restaurant eigenaar
bron: Google Maps/Google Reviews

Reacties van Bas

We hebben een selectie gemaakt van enkelen van de meest opmerkelijke uitwisselingen: “Ongelofelijk wat een chaos je hebt aangericht”, “Nog nooit hebben we in al die jaren zulke ongemanierde en slecht opgevoede kinderen gezien”, of “Ook wij vonden jouw bezoek verre van aangenaam!” Zo rapporteert het AD. Bas is iemand die direct en zonder omwegen reageert op negatieve beoordelingen.

Hij omschrijft de personen die na een diner besluiten hun ongefilterde mening online te posten als van alles en nog wat. Lees en geniet!  We zijn erg benieuwd wat jij vindt van de confrontaties. Daarom willen we graag aan je vragen om een reactie achter te laten op Facebook!

1. Geen actieve herinnering van Bas

restaurant eigenaar 8

2. Het verstand van een kersenpit

3. Geen toetje voor Brad

4. Justin moet een cursus Nederlands volgen

5. ‘Dringend opgenomen jij!’

 

6. Saaier dan een wandelende tak

7. ‘Onze cavia had corona’

8. ‘Scoren vanachter je toetsenbordje’

9. Het laatste vocht van de ramen aflikken

Scroll naar boven