Boze vrouw laat verwoestende review achter op een website voor Turkse gerechten

Boze vrouw laat verwoestende review achter op receptenwebsite

Eet je vaak hetzelfde of ben je gewoon op zoek naar een ander lekker recept om uit te proberen? Dan kan een receptenwebsite uitkomst bieden. Het nadeel is dat er ook een hoop websites bestaan waar mensen hun eigen recepten op plaatsen.

Op de website ’turksekok’ kun je zoals de naam al doet vermoeden Turkse recepten vinden. Ene Nadya was online aan het zoeken naar een lekker Turks receptje en kwam op bovenstaande website uit. Daar bekijk ze de recensies van het gerecht Kisir en vond onderstaande review.

Scheiden door slecht eten

In de review schrijft ‘een teleurgestelde kok’ dat het recept ervoor heeft gezorgd dat haar man van haar wil scheiden. De vrouw schrijft: ”Naar aanleiding van uw recept Kisir moet ik u helaas mededelen dat het tegen valt. De beschrijving van uw recept is niet helemaal juist.”

”Echter is hierdoor mijn Kisir niet gelukt. Wederom is mijn man hierdoor boos weggelopen en zit ik alleen thuis met een patatje mayonaise als vervanging voor mijn avond eten. Dit was echt niet gebeurd als u een duidelijk recept op de site had geplaatst. Ik stel u hiervoor aansprakelijk, wat betreft mijn scheiding die hier nu door is ontstaan. Ik hoop dat u all-risk bent verzekerd mevrouw Turkse kok.”

Scroll naar boven