Dit is de reden waarom Jinek steeds minder bekeken wordt – volgens deze experts

De kijkcijfers van Eva Jinek zijn de afgelopen tijd niet echt goed. De topverdiener bij RTL lijkt het kunstje zowat te zijn verleerd. Verschillende BN’ers hebben nu hun mening gegeven over waar het aan zou kunnen liggen.

Albert Verlinde reageert

En we mogen van Albert Verlinde verwachten dat hij er een duidelijke mening aan overhoudt: “Eigenlijk zijn de talkshows de afgelopen anderhalf jaar als een soort bezuinigingsmiddel ingezet. De talkshow op de late avond begon altijd om 22.30 of 23.00 uur. Dan had je de hele avond televisie gehad.”

“Ik vind haar in haar genre de beste presentatrice die we hebben. Ze kan scherp interviewen, ze kan sfeer maken, maar ook bij haar verrassen de onderwerpen me ook niet zo. Ze is nu anderhalve week bezig, maar het is ook weer Afghanistan en de formatie.”

Angela de Jong reageert

Volgens de column van Angela de Jong in het AD ligt het aan de onderwerpen die de talkshow-hostess behandeld: “Ik vind haar in haar genre de beste presentatrice die we hebben. Ze kan scherp interviewen, ze kan sfeer maken, maar ook bij haar verrassen de onderwerpen me ook niet zo. Ze is nu anderhalve week bezig, maar het is ook weer Afghanistan en de formatie.”

Ben jij het eens met de mening van Angela en Albert? Laat het ons vooral weten in de reacties!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven