Wilfred Genee compleet verbijsterd door bericht van Bridget Maasland

Wilfred Genee is naar eigen zeggen verrast door Bridget Maasland. Na het overlijden van zijn vader was er geen enkele collega die hem zo’n lief berichtje stuurde.

Overlijden Vader

Het was een verdrietige zomer voor de Veronica Inside presentator. Nadat De Oranjezomer ten einde was gekomen viel zijn moeder thuis van de trap. Zijn vader dacht dat ze was overleden, waardoor hij een hartaanval kreeg en zelf kwam te overlijden. Zijn moeder maakt het naar verluidt goed.

Sindsdien is Wilfred weer terug bij zijn ochtendshow op Radio Veronica. Daar werd er een grapje over Bridget Maasland gemaakt voor Theun Herder: “Bridget Maasland deed afgelopen weekend hetzelfde als Céline van de middagshow altijd doet. Die bezorgt Freezlab, een soort gigantische vriezer. Nou, Bridget Maasland in een gigantische vriezer… Als je daar de ironie niet van begrijpt…”

Maar vervolgens gebeurde er iets opmerkelijks. Wilfred nam het gelijk op voor Bridget: “Ja, nou ja, toch moet ik eerlijk zeggen: ik heb net verteld dat ik allemaal lieve reacties heb gekregen en de meest lieve reactie kwam van Bridget. Dat meen ik serieus. Die was echt zo verschrikkelijk aardig.”

“We zijn niet altijd even aardig geweest over haar, want we zijn wel eens kritisch met dit soort grappen, maar Bridget was echt verschrikkelijk lief. Dat moet ik er wel even bij zeggen.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven