Op zoek naar een droombaan? Wordt professioneel dildo tester!

Het gebruik van seksspeeltjes is een normale zaak geworden in onze moderne samenleving. Of je nou samenwoont met een partner of alleen, nieuwe dingen proberen kan leiden tot een spannender seksleven. Speelgoed voor volwassenen is een trend geworden, en daar wil dit bedrijf graag op inspelen.

Speelgoed voor volwassenen

Het speelgoed voor volwassenen van tegenwoordig kan op zeer creatieve manieren werken. Het is lang geleden dat het eenvoudige siliconenproducten waren in de standaard vormen. Een bedrijf genaamd UberKinky heeft een campagne gelanceerd om een ​​nieuwe functie aan te dragen die alleen gericht is op het testen van hun nieuwe producten.

Een gelukkige seksspeeltjeskenner kan nu deze kinky vacature invullen. De taakomschrijving is relatief eenvoudig: test nieuw speelgoed voor volwassenen en beoordeel ze.

Professioneel tester

Als je de baan krijgt, wordt er elke maand een nieuwe lading seksspeeltjes naar je huis bezorgd. Vervolgens test je het speelgoed en stuur je je bevindingen door naar UberKinky. Helaas is het geen betaalde baan, maar je mag wel alle speeltjes houden!

Het bedrijf zegt hierover: “We zijn enorm gepassioneerd om onze klanten de nieuwste en meest innovatieve producten te bieden, en we geven altijd om wat onze klanten denken. Daarom wilden we ervoor zorgen dat de nieuwste producten die op onze site aankomen, het keurmerk van hen krijgen.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven