Maxime Meiland trekt portemonnee – koopt peperdure Jeep

maxime meiland

Valentijnsdag zal een dag zijn die onze Maxime Meiland niet snel meer zal vergeten. Haar verloofde Leroy Molkenboer vroeg haar op romantische wijze ten huwelijk, en dat mag gevierd worden.

Chateau Bijstand

De familie Meiland moest onlangs nog voor hun veelbesproken programma Chateau Bijstand een maand lang op bijstandsniveau leven. Iets wat veel kritiek heeft opgeleverd, zo ook door Arjen Lubach, die in De Avondshow de vloer aanveegde met Martien Meiland.

Dat neemt niet weg dat de familie Meiland een fortuin krijgt door hun deelname aan het programma, en dat geld kunnen ze goed gebruiken. Dochter Maxime is rijdt namelijk sinds kort rond in een Jeep, met een nieuwwaarde van meer dan 80.000 euro. Zou de cheque van Chateau Bijstand zijn binnengekomen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Kritiek overgewaaid

Hiermee lijkt de kritiek rondom de bekende familie officieel tot een eind te zijn gekomen. Na het uitkomen van het boek van Erica Meiland trokken verschillende sponsoren zich van haar terug. Dit kwam door de kritische uitspraken die ze had gedaan omtrent moslima’s die een hoofddoek dragen.

Toen Maxime Meiland afstand weigerde te nemen van de woorden van haar moeder, kwam dit haar duur te staan. Verschillende merken trokken zich onmiddellijk terug, waarna Maxime een aantal dagen later toch afstand besloot te doen.

maxime meiland

Laat een reactie achter

Scroll naar boven