Exclusieve extra beelden van doorgedraaide Alex Soze

Alex Soze taser

Het gehele internet ontplofte gisteren nadat bekend werd dat de 42-jarige shockvlogger Alex Soze finaal wappie ging in de Groningse Poelestraat. Nadat hij zonder aanleiding op een politieauto inbeukte, werd er getracht om Alex aan te houden. Dat ging niet zonder slag of stoot.

Gewonde agent

‘Sportschool Alex’ verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Nadat agenten gepast fysiek geweld probeerden te gebruiken, draaiden de rollen tot ieders verbazing om. De vlogger mishandelde een diender, die zich later aan zijn verwondingen moest laten behandelen bij de eerste hulp van het dichtstbijzijnde ziekenhuis.

Nadat pepperspray vervolgens niet de gewenste uitwerking had op de verdachte had, werd de taser ingezet. Ook stroomstoten bleken in eerste instantie niet voldoende om Alex tot stoppen te dwingen, die zelfs opstond en er vandoor dreigde te gaan. Uiteindelijk is hij echter alsnog aangehouden.

Reactie politie

Inmiddels heeft de politie gereageerd via Facebook. Men schrijft dat de gewonde agent aangifte tegen Alex zal doen wegens mishandeling

Alex Soze aanhouding

Tien minuten durend videomateriaal vanuit alle hoeken

Wat is het internet toch handig, mensen. Onderstaand een videocompilatie, gefilmd door ooggetuigen. Alex gaat los. Vanuit alle hoeken. Geniet ervan, want het vermoeden bestaat dat de vlogger de komende tijd in een staatshotel verblijft. Uiteraard op kosten van de belastingbetaler.

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven