Matthijs van Nieuwkerk krijgt harde kritiek van oud-tafeldame DWDD

Oud-tafeldame Hanneke Groenteman heeft voormalig presentator van DWDD Matthijs van Nieuwkerk voorzien van de nodige kritiek. Ze vindt dat de presentator na het einde van de talkshow snel ‘ouwelijk’ is geworden.

De Wereld Draait Door

Hanneke Groenteman was jarenlang een vaste gast aan de bekende talkshow tafel. Ze vertelt hierover dat hij een meester was in het sfeer maken aan de tafel. “Hij was er een meester in. Als hij opkwam was het een feestje. Wie dat ook had was Sonja Barend. Als je ernaar keek, dacht je: daar is het leuk!”

“Matthijs had het uitzonderlijk, vind ik. Hij had al zin als het begon, leek wel. Het was zo typisch dat het aanging als het aanging. Dat was al een halfuur voor de uitzending. Muziek lekker, met het publiek praten en: ‘Gaan jullie straks nog naar Paul?’”

Minder onder de indruk

Inmiddels is die bewondering behoorlijk bekoeld. “Ik mis op zaterdagavond nu wel dat feestgevoel heel erg met dat grote programma van hem. Het is net een beetje alsof hij verdwaald is in dat grote decor, vind ik.”

“Het zat zo om hem heen en het flatteerde hem ook zo, maar dit programma flatteert niet meer. Hij is nu ook een beetje een oude jongen aan het worden. De Wereld Draait Door, dat wás hij gewoon. Maar ik hoor gnoeg mensen die het geweldig vinden hoor op zaterdagavond.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven