John de Mol is in het geheim getrouwd met zijn vrouw in Parijs

John de Mol is in het geheim getrouwd in Parijs, en wel met zijn vriendin Els Verberk. “Er was een klein groepje intimi bij aanwezig.”

Uit de lucht vallen

En dat nieuws kwam als een verrassing. Weekblad Privé baas Evert Santegoeds vertelde hier gisteravond over bij het programma Shownieuws: “We hadden het helemaal gemist. Het begon in de loop van de ochtend wel een beetje te borrelen. Toen kregen we signalen dat er wat aan de hand was in Parijs, maar het duurde nog tot de avond tot het nieuws door de grote baas zelf bevestigd werd.”

Parijs

En dat na drie decennia: “Els Verberk en hij zijn al dertig jaar samen. Zij is eigenlijk balletdanseres. Later ging zij het showballet doen voor de shows van John de Mol, met Linda de Mol en Marc-Klein Essink. Toen is er een vonk overgesprongen die nu geresulteerd heeft in een geheim jawoord in Parijs, de stad van de liefde.”

“Wat niet zo verwonderlijk is als je weet wie er allemaal waren: het was een heel klein gezelschap. Johnny was er als zoon, Linda als zus en nog een klein groepje intimi en wat artiesten die voor wat vrolijkheid en muziek gezorgd hebben.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven