Sophie Hilbrand afgebrand na nieuwe talkshow – ‘echt heel slecht’

Een flinke tegenslag voor Sophie Hilbrand. De nieuwe talkshow, Khalid & Sophie, is gisteren erg slecht van start gegaan. Sterker nog, de eerste aflevering trok een schamele 560.000 kijkers. Met die cijfers wisten ze zich niet een plekje in de dagelijkste kijkcijfer top 15 te bemachtigen.

Negatieve reacties

En die kijkcijfers waren af te lezen in de reacties die kwamen op de eerste uitzending. Albert Verlinde zei er het volgende over in Shownieuws:“De ellende is dat BNNVARA de vloek over zichzelf heeft uitgeroepen door de stekker uit De Vooravond te trekken met als belangrijkste reden dat het programma urgentie miste”.

Toen de stekker uit de Vooravond werd getrokken (zonder enige reden), begon de kritiek. Dit is volgens Verlinde ook de reden dat het niet aansloeg: “Want dan gaat iedereen naar de opvolger zitten kijken en denken: nou, kom dan maar op met dat urgente programma! Dat urgente was totaal onvindbaar. Het waren onderwerpen waarbij er bij Matthijs van Nieuwkerk iets zou gebeuren aan tafel, maar als Sophie dat doet kabbelt het door.”

Derksen reageert

En Veronica Inside kennende, hadden de mannen aan tafel er ook het nodige over te zeggen: “Het was echt een slecht programma. Kijk, een talkshow is de ene keer beter dan de andere keer, want het ligt ook een beetje aan je gasten. Maar het bracht niets nieuws. Die presentatrice straalt een soort arrogantie uit van: ik heb het allemaal onder controle. Daar is vanavond niets van gebleken.”

Johan geeft eerste uitzending Khalid & Sophie een vier:

Laat een reactie achter

Scroll naar boven