Man bewaarde de overblijfselen van zijn overleden zoon vier jaar in de keuken

De politie in Texas, Amerika heeft een schokkende ontdekking gedaan doen ze een controle uitvoerde in het huis van een man. Ze troffen daar de overblijfselen aan van zijn zoon die vier jaar eerder overleed.

Stierf in 2018

De agenten uit New Boston werden die desbetreffende dag rond 17:00 gebeld. Toen ze aankwamen bij het huis werden ze opgewacht door de vader van de overledene, David McMichael. McMichael vertelde na de vondst van het lichaam dat het zijn zoon was die vier jaar eerder overleed.

Het bizarre was dat zijn zoon al in 2018 was overleden. De vader bleek het een goed idee te vinden om het levenloze lichaam in de keuken te bewaren. Toen de agenten het huis binnen gingen vonden ze de overblijfselen van het lichaam. David werd in de nasleep hiervan aangehouden.

Beeld: Bowie County jail

Hoewel er nog geen bewijs op basis van DNA is gedaan, wordt aangenomen dat het lichaam, zoals David verklaarde, van Jason McMichael moet zijn. Momenteel zijn de autoriteiten bezig met het DNA onderzoek.

Zelf hebben de lokale autoriteiten de volgende verklaring naar buiten gebracht tegenover FOX News:

“Het lichaam werd vrijgegeven aan Mid-South Transport en naar het Southwest Institute of Forensic Sciences in Dallas gebracht voor autopsie en verdere identificatie.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven