Dit vindt André Hazes van zijn nieuwe stiefvader Klaas Otto

Het blijkt maar weer dat André Hazes is een beetje een allemansvriend is. Hij is namelijk nu al dikke maatjes met Klaas Otto, de nieuwe liefde van Rachel Hazes.

Rachel spreekt

Dat heeft Rachel laten weten aan de Story. Ze doet in het interview een boekje open over haar relatie met de veroordeelde crimineel: “André woont nog altijd bij me en kan het juist heel goed vinden met Klaas. Net als dat ik met zijn drie kinderen van 29, 26 en 13 kan opschieten.”

“Klaas en André zitten bij mij thuis vaak met elkaar te praten over alles en nog wat. Ze zijn beiden gek van sporten en ik hoor ze daar vaak enthousiast met elkaar over spreken. Ik word daar heel blij van. De man op wie ik verliefd ben en mijn zoon die het zo goed met elkaar kunnen vinden.”

Geen vaderfiguur

Maar wie denkt dat Klaas het nieuwe vaderfiguur voor André wordt, heeft het mis: “Nee, daarvoor is onze relatie nog te vers. Maar Klaas heeft André wel gezegd dat hij altijd bij hem terecht kan. Wat er ook in zijn leven speelt, Klaas staat klaar voor hem. En ik zag dat hij dat fijn vindt.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven