Horrormoord: Advocaat slaat ex dood voor de ogen van hun vijf kinderen

Wereldberoemde oud-wielrenner (51) aangereden en overleden

In de Amerikaanse staat Minnesota heeft enkele dagen geleden een gruwelijke moord plaatsgevonden. Een advocaat (31) zou zijn ex-vrouw voor de ogen van hun vijf kinderen hebben doodgeslagen. Het is momenteel nog niet duidelijk waarom hij dit deed.

De politie ontving afgelopen dinsdag een oproep om naar de woning te gaan die bewoond werd door de 31-jarige Anders Odegaard.

Ter plaatse werd de ex-vrouw van Odegaard aangetroffen. Zij lag in de gang van de woning in een plas bloed. De vrouw was naar de woning gegaan om de vijf kinderen die ze met Odegaard heeft op te halen. Op gegeven moment is het mis gegaan en viel de man zijn ex-partner aan.

Horrormoord: Advocaat slaat ex dood voor de ogen van hun vijf kinderen

Kinderen getuige

De pas 9-jarige zoon van het voormalige koppel is het huis uitgerend, waarop hij een motorrijder heeft aangehouden. Hij vertelde dat hij dacht dat zijn moeder overleden was.

Het 9-jarige kind en zijn broertje van een jaar jonger zouden gezien hebben hoe hun vader zijn moeder heeft aangevallen. Hun driejarige broertje zou zelfs in de armen van zijn moeder hebben gelegen toen de vrouw werd aangevallen. De vrouw ademde niet meer toen ze werd gevonden. In het ziekenhuis is ze later hersendood verklaard.

Man: ”Ik voel me niet goed”

Toen agenten de woning betraden, troffen ze de man des huizen in de keuken aan. Op de vraag wat er gebeurd is, zei de man zich niet goed te voelen.

De kinderen van het ex-stel hebben de politie verteld dat hun vader meermaals agressief is geweest tegen hun moeder. De twee zouden 10 jaar getrouwd zijn geweest, voordat ze beide hun eigen weg gingen in 2020.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven