Heftige video: Conducteur slaat verdachte van mishandeling keihard tegen de grond

Heftige video: Conducteur slaat verdachte van mishandeling keihard tegen de grond

Op station Hoorn heeft gisteren een bizar incident plaatsgevonden. Een conducteur zou bedreigd en mishandeld zijn door een man (21) uit de gelijknamige plaats, waarna de verdachte door meerdere personen is overmeesterd. In de nasleep ontstond er een confrontatie tussen de conducteur en de verdachte, waarbij laatstgenoemde het hard te verduren kreeg.

De beelden worden gedeeld via sociale media. Hierop is te zien dat de conducteur de verdachte enkele rake klappen geeft, hem optilt en hem hard tegen de grond gooit. Twitteraars melden dat de verdachte van Somalische afkomst is, al wil de politie dit niet bevestigen.

Wat er vooraf is gegaan aan de beelden, staat niet op camera. De politie en de Nederlandse Spoorwegen (NS) hebben een onderzoek ingesteld naar de gebeurtenis.

Verdachte medisch nagekeken

De 21-jarige verdachte is gisteren opgepakt door de politie. Na een kort verhoor mocht hij het politiebureau echter alweer verlaten. Volgens de politie heeft hij zorg gekregen van een arts, maar waren zijn verwondingen niet zo erg dat hij zich in een ziekenhuis hoefde te laten behandelen.

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven