Gruwelijk: Belg (56) probeert van ene naar andere balkon te klimmen en valt naar beneden

Gruwelijk: Belg (56) probeert van ene naar andere balkon te klimmen en valt naar beneden

De 56-jarige Alain D. uit het Belgische Oostduinkerke is om het leven gekomen bij een poging van het balkon van zijn buren, naar zijn eigen balkon te klimmen. De man verloor zijn grip en viel van de 2e verdieping naar beneden.

Buurman Fabrice Blacha, die de verschrikkelijke gebeurtenis zag gebeuren, heeft tevergeefs nog geprobeerd de man tegen te houden. ”Hij had teenslippers aan en zei dat het hem wel zou lukken. Hij was vastberaden, maar viel achterwaarts naar beneden.”

Blacha, die vanzelfsprekend erg aangeslagen is, vervolgt: ”Na zijn val bleef hij roerloos liggen op de stoep.” Buren hebben nog geprobeerd het slachtoffer te helpen en ook een in het complex wonende dokter heeft zich over D. ontfermd. Alle hulp kwam te laat. Hoewel de man in kritieke toestand naar het ziekenhuis werd gebracht, is hij vannacht overleden aan zijn verwondingen.

Onderzoek

De politie werd ook verwittigd en startte een onderzoek. Maar dat werd heel snel afgerond. “Het gaat om een zeer spijtig ongeval. Andere oorzaken worden uitgesloten”, laat de politie weten. Omdat de omstandigheden duidelijk zijn, zal er geen verder onderzoek gebeuren.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven