Groot nieuws: Vladimir Poetin (69) wordt weer vader

Groot nieuws: Vladimir Poetin (69) wordt weer vader

De Telegraaf komt met een opvallend nieuwtje. De Russische president Vladimir Poetin zou wederom vader worden. Zijn ‘geheime’ minnares, van wie iedereen eigenlijk al weet dat ze Alina Kabaeva heet, raakte onbedoeld zwanger en gaat de 69-jarige Poetin een dochter schenken. 

Poetin zou het babynieuws te recentelijk te horen hebben gekregen, maar zou allerminst vrolijk gereageerd hebben. Op het beruchte Telegram-kanaal General SVR was al een tijdje bekend dat de Oezbeekse Kabaeva zwanger geraakt was van de dertig jaar oudere Poetin.

Poetin niet gelukkig

Het nieuwskanaal meldt zich te baseren op bronnen rond het Kremlin: ”De toekomstige vader en president van Rusland is niet gelukkig met het nieuws.

Groot nieuws: Vladimir Poetin (69) wordt weer vader

Kabaeva en Poetin zouden al sinds 2008 een relatie met elkaar hebben (gehad). Ze staat ook wel bekend als de geheime ‘first lady’ van Rusland. Naar verluidt woont de voormalig turnprof en ex-parlementslid in Zwitserland, waar ze samen met de twee tweelingen woont die Vladimir Poetin als vader hebben. Het zou gaan om twee jongens en twee meisjes.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven