Vechtpartij uitgebroken in Slagharen na voordringen in wachtrij

Vechtpartij uitgebroken in Slagharen na voordringen in wachtrij

In Slagharen is een vechtpartij uitgebroken vanwege ‘voordringen in een wachtrij’ bij de achtbaan Gold Rush. Een 35-jarige man uit Schijndel werd hierdoor zo agressief, dat hij begon in te slaan op een man en vrouw. De verdachte is aangehouden.

De regionale krant De Stentor meldt dat de situatie tussen twee gezinnen volledig ontspoorde nadat er voorgedrongen werd. Nadat beide families uit de attractie kwamen, zochten zij de confrontatie met elkaar. De mishandelde man is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het incident vond gisteravond plaats rond 18.00 uur, toen het alleszins meeviel met de drukte. De man uit Schijndel is aangehouden en heeft vannacht op het politiebureau geslapen.

Geschokt

De manager van Slagharen heeft geschokt gereageerd op de gebeurtenis. ”Natuurlijk gebeurt er wel eens wat, maar zo bont maken we het gelukkig niet vaak mee’’, verzucht Jorieke Dries. Vooral niet met gezinnen waar ook kinderen bij betrokken zijn.”

Ze zegt niet te weten hoe het gaat met de gewonde man, maar wil wel benadrukken dat er contact opgenomen wordt met het slachtoffer.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven