Britt Dekker: ‘Vrouwelijke Expeditie Robinson deelnemer zoog een cameraman voor een mars’

Britt Dekker heeft in het programma Media Inside een boekje open gedaan over een incident wat zich blijkbaar heeft afgespeeld tijdens een seizoen van het bekende programma Expeditie Robinson.

Mars Expeditie Robinson

Het verhaal begon door de kritiek die de tafelgasten hadden over napraat programma’s als ‘Eiland Praat’, of het nieuwe programma waarbij ze napraten over The Masked Singer. Op een bepaald punt in de uitzending zegt Britt: “Jullie kennen dat verhaal toch wel over Expeditie Robinson?”

‘Dat verhaal kent elke tv-maker’

Britt gaat verder: “Bij Expeditie Robinson had je een kandidaat, die ken ik goed. Maar die moest dus een cameraman zuigen en dan kreeg ze een mars.” Op dat moment valt er een pijnlijke stilte in de studio, waarna iedereen begint te lachen.

“Je had een vrouwelijke kandidaat, en toen vroeg de cameraman: ‘Als je me zuigt, krijg je een mars.’ Want ze hebben natuurlijk honger. Ik weet niet of ze eerst de mars kreeg of daarna pas.”

Wie deze persoon is, of wanneer dit heeft plaatsgevonden is onduidelijk. Heb je informatie hierover? Stuur ons dan een bericht!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven