Mark Gillis laat weer van zich horen: “Ik ga me niet verstoppen”

Vorige week is Mark Gillis op een gewelddadige wijzen overvallen. Hij verteld aan het Brabants Dagblad hoe het nu met hem gaat.

Hoe gaat het nu met Mark?

Mark laat weten: “Toen ik die nacht naar huis wilde, was mijn beveiliger bij me”, vertelt Mark over de bewuste avond. “Elders op het park was echter wat geluidsoverlast, dus ik zei tegen hem: rij jij daar maar heen.” Toen hij bij het huis aankwam werd hij ineens aangevallen door de drie mannen.

Mark is inmiddels alweer aan het werkt gegaan, maar de overval hakt er goed in. Zelf zegt hij dat het een traumatische gebeurtenis is.

“Ik kreeg gisteren voor het eerst slachtofferhulp, dan breekt er wel wat los omdat je terug moet naar wat er is gebeurd”. Hij gaat ’s avonds ook niet meer met een gerust hart over straat. “Ik heb ook wel nachtmerries gehad. Het is dus dubbel: ik denk er veel aan, maar wil ook door. Het zal een lange weg zijn om het weer normaal te krijgen.”

Maar Mark laat zich niet kennen. “Ik ga me niet verstoppen. Zou ik nu een week ergens anders moeten slapen? Dan verschuif je de problemen en maak je de drempel steeds hoger. Ook al zit je niet op je gemak.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven