Maxime Meiland en Leroy hebben relatieproblemen “blijken erger dan gedacht”

Maxime Meiland krijgt regelmatig wat negativiteit over zich heen. Maar het gaat eigenlijk nooit over haar relatie met Leroy. Maar daar komt verandering in. Het stel zou relatieproblemen hebben. Dus wat is er aan de hand?

Het perfecte stel

Ze lijken het perfecte stel. Maar er gaan geruchten dat het stel wat relatieproblemen hebben. Eerst had Maxime het niet zo op mannen. Ze heeft haar eerste dochter ook alleen opgevoed. Maar dit veranderde allemaal toen ze Leroy ontmoette.

Leroy en Maxime hebben nu ook samen een dochtertje. Gelukkig kan Leroy heel goed opschieten met Claire. Ondanks hij niet de biologische vader is noemt Claire hem wel ‘papa’.

Maar er lijkt iets aan de hand te zijn. “Dat schijnt ook de reden te zijn dat Maxime weer bij haar ouders wil gaan wonen”, dit meldt een Juice kanaal op Instagram.

Het is nog onbekend wat de reden achter de ruzie is. Wel deed Maxime een boekje open over de biologische vader van Claire. Hij wil graag contact houden met Maxime en Claire, maar dit heeft Leroy liever niet.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven