Zien: Shownieuws weigert Wendy van Dijk te vragen naar haar overspel

De vriendjespolitiek in Entertainment land is weer pijnlijk zichtbaar geworden na het eerste televisie interview met Wendy van Dijk na haar vermeende affaire. Er werd geen woord vuil gemaakt aan het verhaal.

Pijnlijk

Door een rechtszaak die ze heeft aangespannen tegen haar voormalig zakenpartner Robbert Boekema is naar buiten gekomen dat het stel wel degelijk een liefdesrelatie hebben gehad.

Een pikante affaire, zeker als je je bedenkt dat Robbert en Wendy deze altijd ontkend hebben. Niemand minder dan Albert Verlinde bracht het nieuwtje in 2019 naar buiten toen bekend werd dat zij en haar mn Erland in een crisis zaten.

Hypocrisie van Shownieuws

Normaal gesproken klimmen de verslaggevers van Shownieuws over elkaar heen om dit soort nieuws. Maar helaas, nu betreft het een collega van de zender dus blijft het ijzig stil. Sterker nog, er wordt helemaal geen bericht over gedaan. Gister sprak Shownieuws Wendy van Dijk tijdens de Amstel Gold Race, met wie ze meedeed met niemand minder dan deskundige van Shownieuws Anouk Smulders.

De reden waarom Shownieuws doet alsof haar neus bloedt lijkt ons duidelijk. Niet alleen is Wendy een collega, maar haar man Erland Galjaard is verbonden aan de top van Talpa. Lekker selectief nieuws maken, zoals we gewend zijn van Shownieuws.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven