Losgeslagen Britney Spears gaat volledig uit de kleren: “Hier is mijn kont!” (video)

Britney Spears is het afgelopen jaar veelvuldig in het nieuws geweest. Zo heeft ze onlangs de rechtszaak tegen haar vader gewonnen. Toch lijkt het er nu weer sterk op alsof Spears behoorlijk in de war is. In een Instagram video gaat ze bijna volledig uit de kleren voor al haar volgers.

Free Britney

Jarenlang had de vader van Spears volledige controle over haar vermogen. Hij bepaalde zelfs wat ze moest eten, wat ze mocht zien op haar telefoon en met wie ze persoonlijk contact mocht hebben. Via Instagram deelt Britney af en toe vreemde foto’s en cryptische teksten. Gister besloot ze haar volgers te trakteren op iets totaal anders.

Eerder deelde Britney al foto’s waarop ze topless te zien was, met alleen haar handen voor haar borsten. gister besloot ze nog een stapje verder te gaan. Ze staat poedelnaakt voor de spiegel en zegt er het volgende bij: “Here’s my ass!.” Wat er precies met Britney aan de hand is, is niet duidelijk. Het lijkt er in ieder geval op alsof het nog niet helemaal goed gaat met het popicoon.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven