Zien: Rachel Hazes gespot met nieuwe man

Rachel Hazes is gespot met een man die heel dicht naast haar zit. Ze waren samen in een lunchbar, naast haar Theebar in Amstelveen. Ze gingen niet zitten in haar zaak omdat die gesloten was.

Gezien met een man

Rachel Hazes is gespot tijdens het lunchen met een andere man. De man zat heel dicht tegen haar aan, en dat doe je normaal gezien niet bij iedereen. Zou dit haar nieuwe vriend zijn? Opvallend was dat ze in een lunchzaak zat die tegenover haar eigen theebar zit. Veel mensen vinden dit raar, “want dan ga je toch even in je eigen zaak zitten?”

De mouwen opstropen en even je eigen zaak opengooien zeggen volgers. Ook vonden ze het apart dat ze zo dicht tegen elkaar aanzaten. Het is niet gebruikelijk om zo dicht tegen iemand aan te zitten waar je geen intieme band mee hebt.

Het was een tijdje stil rondom Rachel, maar ze is dus weer gespot. Ze heeft ook al een tijdje niks meer op Instagram geplaatst. Het laatste wat we hadden gehoord was dat ze naar Spanje was gevlogen. Het was niet duidelijk of dit gewoon voor een vakantie was, of omdat André daar was. Waarschijnlijk zijn ze samen terug gevlogen.

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven