Rogier zorgt niet goed voor zijn honden ‘niet uitlaten, poepen op de vloer’

Volgens Frank Jansen (ex van Rogier) zorgt Rogier niet goed voor zijn dieren. Frank zegt dat hij ze gewoon laat poepen en plassen op de vloer.

Een boete

Volgens de rechter moet Frank hun gezamenlijke hond delen met Rogier. Er is een boete als Frank hem niet deelt. “Er is een boete als ik het niet doe, maar dan betaal ik die boete. Het is 100 euro per keer. Hij was ook niet lief voor de honden” zegt Frank.

Frank laat het volgende weten: “Omdat we het samen niet leuk hadden, vluchtte ik uit huis en dan kwam ik thuis en dan had hij de honden niet uitgelaten. Als de stront en de pies in de kamer ligt… Dat kun je een hond niet aandoen.”

Op dit moment heeft Rogier hun hond brownie in huis. “Het klinkt wat dramatisch, maar hij heeft mijn leven gered. Die hond is mijn absolute redder. Hij betekent alles voor mij”, aldus Frank

Ook gingen er geruchten dat Rogier vaak aan de cocaïne zit. Maar dat klopt niet volgens Frank. “Ik heb dat nooit gezien. Dat wordt me dan verteld door anderen, maar zelf heb ik niet gezien. Bovendien denk ik dat je zoiets niet van je eigen partner niet wil zien ofzo. Ik vind het niet erg als iemand dat gebruikt, maar je moet geen ander mens worden. Er was niet met hem te praten.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven